MG BY THE SEA 2021 van zondag 30 mei tot en met maandag 7 juni 2021

30 May 2021


BESTE MG CAR CLUB BELGIUM LEDEN EN PARTNERS, MG BY THE SEA 2020 georganiseerd door MG Car Club d'Italie wordt verplaatst naar zondag 30 mei tot en met maandag 7 juni 2021 De promotie film MG BY THE SEA (2020) - 2021 kan je terug vinden via deze link: http://www.guiditour.com/mg-by-the-sea-2020/   MG BY THE SEA 2020 georganiseerd door MG Car Club d'Italia wordt verplaatst naar volgend jaar  MG BY THE SEA 2021 van zondag 30 mei tot en met Maandag 7 juni 2021 Beste MG Car Club Belgium deelnemers,  Beste MG Car Club Belgium leden en partners,  De situatie Covid 19 wordt dramatisch en de verplaatsing naar volgend jaar was helaas de enige mogelijke.
Gelukkig zijn we erin geslaagd om het met de hotels eens te zijn en daarom blijft het programma ongewijzigd, de enige uitzondering is de verschuiving van één dag, wat betekent van zaterdag naar zondag om logistieke redenen van het verkeer. Het evenement zal zijn: van zondag 30 mei tot maandag 7 juni.
Voor al diegenen die hun auto verschepen of met de auto en trailer aankomen, zullen ze de dag ervoor, zaterdag 29, aankomen. Het blijft ongewijzigd.
Degenen die om verschillende redenen volgend jaar niet kunnen deelnemen, kunnen een terugbetaling van het betaalde bedrag aanvragen door vóór 30 mei een e-mail te sturen naar de Guiditour (info@guiditour.com) met de IBAN-code.
Degenen die een terugbetaling aanvragen, worden van de lijst met deelnemers verwijderd en als ze besluiten om opnieuw een aanvraag in te dienen, moeten ze het formulier opnieuw opsturen. In dit geval verliezen ze het uitzicht op zee van het Sorrento-hotel, zelfs als ze tot de eerste 50 leden behoorden die zich aanmeldden voor de eerste rally. Als we op 30 mei geen annulering hebben ontvangen, bevestigt dit automatisch de registratie van de rally van volgend jaar.
Vanaf 1 juni heropenen we de inschrijvingen voor al diegenen die om verschillende redenen dit jaar niet hebben kunnen deelnemen door de plaatsen vrij te geven die zijn vrijgelaten door de mensen die hebben geannuleerd.
Deelname kan kosteloos worden geannuleerd tot 30 maart 2021. We wensen jullie allemaal een goede gezondheid en tot volgend jaar!--  Met vriendelijke groeten,

Afbeeldingsresultaat voor Badge mg car club d'italia