MG Informatie- en onderdelendag Expo Houten

06 January 2019Beste MG Car Club Belgium leden,

Georganiseerd door MG Car Club Holland.

Deze grootste MG Beurs in Europa heeft veel te bieden. Op deze speciale MG Informatie- en onderdelendag kunt u alles vinden voor en over uw MG.

Het wordt weer een geweldige beurs met veel binnen en buitenlandse stands met onderdelen voor uw MG ( of andere Engelse automobielen).

De gezellige en ongedwongen sfeer maken dit elk jaar weer tot een super evenement.En natuurlijk zijn er ook MG's op deze beurs aanwezig waarvan een aantal te koop is.

Op deze beurs zal de MG CAR CLUB BELGIUM prominent aanwezig zijn en is er volop mogelijkheid om informatie te krijgen over lidmaatschap en aanverwante zaken.

Zoals vorig jaar is het terug mogelijk om uw te veel aan MG onderdelen TE KOOP aan te bieden, de MG Car Club Belgium heeft hiervoor een paar tafels voorzien.

Indien vragen of info nodig ? Gelieve zich te melden bij organisator- onder voorzitter Clive Skelhorn per e-mail:  clive.skelhorn@telenet.be

Om het nieuwe MG Car Club Belgium jaar 2019 op gepaste wijze in te zetten zijn alle MG Car Club Belgium leden en partners welkom op onze beursstand MG Car Club Belgium Expo Houten op zondag 6 januari 2019 om samen vanaf 11.00 uur het aperitiefglas te heffen. Ter info: de MG Car Club Belgium organiseert de nieuwjaar receptie 2019 aansluitend  op de Technische Meeting 2019 op zaterdag 23 februari 2019.

MG INFORMATIE- EN ONDERDELENDAG is open van 10.00 tot 16.30 uur en gaat door in de EXPO HOUTEN aan de Meidoornkade 22, 3992 AE HOUTEN.

Zie in bijlage alle info en kortingsbon MG INFORMATIE- EN ONDERDELENDAG EXPO HOUTEN.

Ter info: Deze MG Informatie- en Onderdelendag is gratis toegankelijk ENKEL VOOR DE LEDEN MG Car Club Holland en NIET GRATIS voor de leden MG Car Club Belgium, Vergeet uw kortingsbon niet af te printen en hem in te leveren aan de kassa:                          U hebt recht op 2.50€ korting op de normale in 2019 geldende toegangsprijs van 12.50€ 

UW KORTINGSBON NIET VERGETEN AF TE PRINTEN!!!

Graag tot 6 januari 2019 in Expo Houten,

Clive en Catherine