Bijgewerkte evenementenkalender 2020 voor de 10 grootste klassieke auto-evenementen

29 March 2020


Hier is je bijgewerkte evenementenkalender voor de 10 grootste klassieke auto-evenementen voor 2020
29 maart 2020
In het licht van de steeds veranderende wereldwijde situatie rond de coronavirus pandemie, ziet de huidige bijgewerkte evenementenkalender voor 2020 er zo uit …
Het coronavirus heeft de evenementenkalender in de war gestuurd, en we hebben het niet alleen over de wereld van verzamelaarsauto's - alles van grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen tot Goliath-muziekfestivals zoals Glastonbury is gedwongen uit te stellen of gewoon helemaal te annuleren. Zodra we deze verontrustende periode van bijna-wereldwijde quarantaine hebben doorstaan, en er zeker van zijn dat we er doorheen zullen komen, zullen we verwend worden met de keuze uit het aantal prachtige evenementen dat we bijwonen. Uiteraard kan deze bijgewerkte evenementenkalender voor auto's van 2020 veranderen omdat de situatie voortdurend verandert, dus wees voorzichtig als u reisarrangementen maakt, maar dit is wat we tot nu toe weten in termen van uitstel en annulering. We werken deze lijst bij met alle verdere informatie die we ontvangen.

Goodwood Members’ Meeting 

Zoals u waarschijnlijk weet, zou dit weekend de 78e Goodwood Members 'Meeting plaatsvinden. Het is niet verwonderlijk dat het evenement werd afgeblazen en hoewel een nieuwe datum niet is bevestigd, heeft Lord March er alle vertrouwen in later dit jaar een nieuwe slot te vinden. Helaas heeft Bonhams besloten de verkoop van de Ledenvergadering te annuleren, waarbij alle kavels worden aangeboden via een privéverdrag.

Techno Classica Essen 

Nieuwe voorlopige data voor Techno Classica Essen zijn vastgesteld voor 24-27 juni, het idee is dat de bijbehorende verkoop van RM Sotheby's Essen ook zal plaatsvinden zoals gepland tijdens de jaarlijkse Duitse vakbeurs.

Gooding & Company – The Passion of a Lifetime

Gooding & Company, dat zich opmaakte voor de eerste veiling in Londen, had deze pandemie niet op een slechter moment kunnen brengen. De collectie 'Passion of a Lifetime' wordt op een later tijdstip gehouden, maar hopelijk nog steeds in Somerset House in de Britse hoofdstad.

Tour Auto Optic 2000 

De epische Tour Auto road rally is verschoven van mei naar het einde van de zomer - de nieuwe data zijn 31 augustus tot 5 september.

Grand Prix de Monaco Historique 

Helaas is de tweejaarlijkse Grand Prix de Monaco Historique samen met zijn moderne tegenhanger afgelast. Het is voor het eerst sinds 1954 dat er geen Grand Prix van Monaco wordt verreden.

Heveningham Concours 

De organisatoren van het jaarlijkse Heveningham Concours hebben de moeilijke beslissing genomen om de editie van dit jaar te annuleren. Echt jammer, want het intieme countryevenement heeft sinds de oprichting in 2016 een echte naam opgebouwd, met een uitgelezen selectie van blue-chip auto's.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 

De gedachte om in oktober een Aperol-spritz te drinken aan de oevers van het Comomeer, genietend van de laatste van de warme herfstzon, is dromerig. Op 16–18 oktober vindt de herschikte Concorso d’Eleganza Villa d’Este plaats, en u kunt die droom waarmaken.

Mille Miglia 

Gelukkig zijn er nieuwe data gevonden voor het immens populaire Mille Miglia-retrospectief, hoewel de deelnemers tot 22 oktober moeten wachten om de starthelling in Brescia over te steken.

Le Mans 24 Hours 

De 24 uur van Le Mans wordt niet in juni gehouden, maar in september - de 19e en 20e om precies te zijn.

Goodwood Festival of Speed 

Het Goodwood Festival of Speed is het nieuwste evenement dat in de problemen komt met het ellendige virus. Het is echter niet geannuleerd en Lord March en zijn team werken er hard aan om een latere datum voorafgaand aan de opwekking op 11 en 13 september veilig te stellen. Vanaf nu gaan alle andere evenementen op de kalender door zoals gepland. Ons eerdere overzicht vind je hier. https://www.classicdriver.com/en/article/dont-miss-these-10-major-classic-car-events-2020 Foto's: Rémi Dargegen, Rober Cooper, Mathieu Bonnevie, Tom Shaxson