EEOTY - Europees evenement van het jaar 2021 19 tot 23 mei 2021

19 May 2021EEOTY - Europees evenement van het jaar 2021
19 tot 23 mei 2021
Portugal

 
Beste MG Car Club Belgium leden en partners,
2021 wordt een bijzonder jaar omdat het het MGCP - MG Club of Portugal 40-jarig jubileum markeert en we kijken ernaar uit velen van jullie de datum met ons te vieren en deel te nemen aan het Europese evenement van het jaar aan de Portugese Atlantische Oceaan Kust in de buurt van Lissabon.
 
De MGCP, opgericht in 22.10.1981, was de eerste autoclub met één merk in Portugal. Het is een vereniging zonder winstoogmerk die tot doel heeft het prestige van het MG-merk te promoten en hun leden te helpen bij de taken met betrekking tot het onderhoud en het behoud van hun MG's. Verder organiseert het evenementen die bekend staan ​​als - Concentrações - die recreatief en sociaal samenkomen voor zijn leden, waarbij culturele, sportieve en gastronomische aspecten als een patroon worden gecombineerd.
 
Wat de afstand betreft , zijn we ons bewust van onze geografische locatie en daarom loopt het evenement van woensdag 19 tot en met zondag 23 mei. Een vijfdaags programma wordt zorgvuldig ontwikkeld om het kosteneffectief, memorabel en met kwaliteit te maken.
Gebaseerd op de dorpen Cascais en Estoril, waar vooraf geselecteerde hotels zijn waaruit u uw eigen persoonlijke keuze kunt maken , vindt het inchecken plaats in Estoril en het afscheidsfeest in Cascais. De inbegrepen bezoeken zijn aan Cabo da Roca, Ericeira, Mafra en Setúbal op korte rijafstanden (105 km / 170 km of 65/105 mijl) en het volledige dagbezoek aan Lissabon, op de 20e, wordt gedaan met de bus.

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn:
    Roadtrips langs:
Westelijkste Atlantische kust van continentaal Europa
Natuurpark Arrábida
Schiereiland Setúbal Wijndomein

    Bezoeken aan:
Nationaal koetsmuseum van Lissabon
Nationaal Azulejo (tegel) museum van Lissabon
UNESCO Werelderfgoedlocaties:
Cultureel landschap van Sintra (1995) met Roca Cape (Cabo da Roca) - "Waar het land eindigt en de zee begint."
Royal Building of Mafra (2019) - Paleis, basiliek, klooster, Cerco-tuin en jachtpark.
 
Wij geloven dat Open Motoring Liefhebbers een uitstekende gelegenheid zullen hebben om het te oefenen, omdat het weer in mei heel aangenaam is.
Voor degenen die op de 18e arriveren , hebben we een optioneel bezoek voor woensdagochtend. We hebben het erover om met de bus naar het platteland te gaan, iets verder dan 40 km / 24 mijl van Lissabon, en de Companhia das Lezírias te bezoeken, opgericht in 1836, dat het grootste vee- en boslandgoed in Portugal blijft. Op een totale landoppervlakte van ongeveer 18.000 hectare is het fokken van Lusitano-paarden een van de belangrijkste activiteiten. Maar er is nog veel meer te zien en te proeven omdat de kerkuil ( Tyto alba ) zorgt voor een speciale bescherming voor de wijngaarden, omdat deze essentieel is voor het ecologische evenwicht.

Boeking begint: 1 juli 2020

We zullen in april terugkeren met meer nieuws en details. In de tussentijd nodigt de MGCP u vriendelijk uit om deze video te bekijken:

Link: https://youtu.be/tvKjrjVqlTM

Dus denk er eens over na.
Verspreid het nieuws aan uw familie, vrienden en clubleden.
Bewaar de datum en neem deel aan het Europese evenement van het jaar 2021 in Cascais / Estoril.
Beste MG-groeten van de MGCP-raad.
Mobiel contact: +351 961 514 666 João Pimentel (zoals John)   
e-mailadres: info@mgclubedeportugal.pt